Over ons

Over de rijschool

Rijschool Michel Bakker heeft sinds februari 2010 de deuren van zijn eigen rijschool geopend.

Vanaf januari 2006 is Michel Bakker bekend in de Betuwe en omstreken met het geven van auto-en motorrijlessen. Vanaf januari 2019 is Rijschool Michel Bakker ook bekend met het geven van aanhanger rijlessen.

Voor de start van zijn eigen rijschool heeft hij ruime ervaring opgedaan bij diverse rijscholen. Hierdoor kan hij zijn leerlingen voorzien van de juiste kennis, inzicht en vaardigheden. In december 2014 heeft Angelique Cederhout haar instructiediploma gehaald en heeft het team in januari 2015 versterkt als rij instructrice. In december 2018 heeft Michel Bakker zijn aanhanger-instructiediploma gehaald.

Vlot en veilig je rijbewijs halen

De rijschool, die per februari 2010 gevestigd is te Culemborg, leidt leerlingen op voor het behalen van het rijbewijs voor categorie A1, A2 en A (motor), categorie B (personenauto) en categorie BE (aanhanger). Voor de leerling is het belangrijk dat zij op een vlotte en veilige wijze het rijbewijs kunnen behalen.

Waarom Rijschool Michel Bakker?

Kwaliteit

Bij ons krijg je waar voor je geld. Dit garanderen wij door mee te gaan met de tijd doormiddel van handige toepassingen en de moderne lesmiddelen.

Vriendelijkheid

Het lijkt voor de hand liggend maar uit ervaring blijkt het dat vriendelijkheid van de rijinstructeur niet altijd op nummer 1 staat... Bij deze rijschool uiteraard wel!

Professionaliteit

Professionaliteit is een belangrijk element om het behalen van jouw rijbewijs zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen.

Spoedcursus

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dat is mogelijk doormiddel van een spoedcursus. Neem contact op voor onze voorwaarden.

Vaste instructeur

Om persoonlijk de beste hulp te bieden blijf je bij ons lessen bij één zelfde instructeur. Natuurlijk is het ook mogelijk te wisselen. Dit kan gemakkelijk en in overleg.

Moderne lesauto/lesmotoren

Wij gebruiken voor het lessen top kwaliteit wagens en motoren. Dit resulteert in soepele lessen en prettig rijden voor de lesstudenten.

Persoonlijke begeleiding

Om persoonlijke groei en aandachtspunten te kunnen benadrukken zorgen wij voor begeleiding die het beste bij jou past.

Gedegen en eerlijke opleiding

Je rijbewijs haal je natuurlijk voor jezelf. Daarom vinden wij het belangrijk dat je zo goed mogelijk slaagt voor je rijexamen voor een eerlijke prijs.

Extra informatie

Partners & Sponsoring

Hulp nodig? Neem contact met ons op: +31 (0) 651 708 197